• Valitse paku
  • Varaa & maksa
  • Ota itse käyttöön
  • Aja
  • Palauta

Vuokraa pakettiauto Tampereen Viinikankulman Cityvarastosta

Minimipituus on yksi tunti!

Tampere, Viinikankulma, Cityvarasto

Iidesaukio 3, 33800 Tampere

Miten löydän paikalle?

Noutopisteemme sijaitsee Viinikankulman Cityvarastolla. Toimipisteessä vuokrattavana myös Cityvaraston pienvarastot.

Pakettiauton vuokraus Tampereen Viinikankulman Cityvarastosta

Autojen nouto ja palautus tapahtuu itsepalveluna älypuhelimella, pakettiautot saatavana 24/7.

Cityvaraston pienvarastopalvelut Tampereen Viinikankulmassa

PakuOvelle.comin noutopiste on Tampereen Viinikankulman Cityvaraston yhteydessä. Cityvaraston Viinikankulman toimipisteessä on vuokrattavana eri kokoisia varastoja: 1 - 15m² pienvarastoja, 1 - 10m² teräverkkovarastoja sekä 1m³ kuutiovarastoja.  Voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon. 

Viinikankulman Cityvarastossa on myymälä, josta voit helposti vuokrata pienvaraston tai ostaa pakkaustarvikkeita muuttoosi. Myymälä on auki arkisin klo 9-17. Suosittelemme soittamaan etukäteen ja sopimaan tapaaminen numerosta 029 1234 703 (8,35 snt / puhelu + 16,68 snt / min).

Vuokraa pienvarasto Tampereen Viinikankulmasta

Hintakalenterista löydät parhaat hintadiilit!

Me PakuOvelle.comissa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden etsiä laadukas paku edulliseen hintaan vuokralle. Käytössäsi on nyt hintakalenteri, josta näet pakujen vuokrahinnat noutopisteittäin, alueittain tai valitsemasi osoitteen lähellä yhdellä silmäyksellä. Vaihtamalla ajankohtaa tai vaikkapa vuokrauksen kestoa löydät sinulle parhaan vaihtoehdon.