Kaikki muuttopalvelut saman katon alta

PakuOvelle.com on osa Cityvarasto-konsernia. Tarjoamme palveluita kaikenlaisiin muuttoihin - tarvitsitpa sitten pakettiautoa tai muuttolaatikoita vuokralle, täyden palvelun muuttopalvelua tai sijoituspaikkaa tavaroillesi.

PakuOvelle.com - tässä lähelläsi

PakuOvelle.com Suomen tunnetuin vain pakettiautoihin erikoistunut autovuokraamo. Vahvaa toiminta-aluettamme on pääkaupunkiseutu, jossa kasvamme edelleen vauhdikkaasti. PakuOvelle-pakuja on saatavilla enenevässä määrin eri puolelta Suomea.

PakuOvelle-pakut sopivat mainiosti omatoimimuuttajille. PakuOvelle-pakun varaaminen ja noutaminen on helppoa: voit tehdä varauksen koska tahansa netissä ja noutaa auton omatoimisesti juuri silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä. Isompaan Ford Transit -pakuun mahtuu hyvin yksiön tavarat kerralla ja pienemmällä Customilla kurvailet ketterästi ahtaammissakin paikoissa, kun tavaraa ei kuljeteta paljon kerralla. Pakun vakiovarusteisiin kuuluu aina veloituksetta nokkakärryt, joilla muuttolaatikoiden siirtäminen käy kätevästi. PakuOvelle on Cityvaraston tytäryhtiö ja löytyykin usein pienvarastojen läheisyydestä.

PakuOvelle.comin pakut pääkaupunkiseudulta

Vuokraa paku viidessä minuutissa - meillä on Suomen fiksuin hinnoittelu!

Valitse sijainti
Noutopisteet kartalla Miten sijaintihaku toimii?