Pakutarinoita

Meille PakuOvelle.comissa on vuosien ja varrella kertynyt runsaasti tietoa kaikkeen pakun käyttämiseen liittyvistä asioista. Täältä löydät meille kertynyttä tietoa, vinkkejä ja tarinoita, jotka tekevät pakun vuokrauksesta helpompaa sinulle.

Vinkki

Paku käyttöön päiviksi, viikoiksi tai koko kuukaudeksi – vaihtoehto pakettiauton minileasingille

Tiesitkö, että voit vuokrata PakuOvelle-pakettiauton myös pidemmäksi ajaksi? Pitkät varaukset ovat suhteessa merkittävästi halvempia verrattuna tuntivuokraukseen ja kilpailukykyinen vaihtoehto pakettiauton minileasing -palveluille.

PakuOvelle

PakuOvelle mukana tuomassa iloa ja toivoa Euroopan vähäosaisille lapsille

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen projekti, jonka tarkoitus on tavoittaa vähävaraisten ja sodasta sekä luonnonkatastrofeista kärsivien maiden lapsia paikallisten seurakuntien kautta.

PakuOvelle.comilla on kymmeniätuhansia tutkitusti tyytyväisiä asiakkaita
PakuOvelle

Kymmeniätuhansia tutkitusti tyytyväisiä asiakkaita

Kyselyn mukaan lähes yhdeksän kymmenestä PakuOvelle-pakettiauton vuokraajasta suosittelisi palvelua ystävilleen.

PakuOvelle-pakulla IKEA-ostokset helposti kotiin
Vinkki

IKEA-ostokset helposti pakulla kotiin – lisäetu IKEA Family -jäsenille

Tutun sinisen PakuOvelle-pakettiauton voi varata netistä ja noutaa kymmenistä noutopisteistä ympäri Suomen. Yksi maamerkki on kuitenkin pomminvarma paikka pakun löytämiseen – pakujamme saa käyttöön jokaisen Suomen IKEAn yhteydestä.

Yli 40 000 vuokrattua pakua vuodessa
PakuOvelle

Yli 40 000 vuokrattua pakua vuodessa

Kysyntä PakuOvelle-pakettiautoille on kovaa: autojamme vuokrataan jo yli 40 000 kertaa vuodessa. Valtavan suosion takana on toimiva konsepti: edulliset, itsepalveluna vuokrattavat pakut, jotka löytyvät käyttäjien läheltä.

PakuOvelle pakut sopivat myös yritysten kuljetustarpeisiin
Vinkki

Vuokraa pakettiauto yritykselle helposti

Vuokrattavat PakuOvelle-pakettiautot ovat joustava, kustannustehokas vaihtoehto myös yritysten satunnaisiin tai toistuviin kuljetustarpeisiin. Yrittäjäystävällinen hinnoittelu ja arvonlisäverollinen kuitti auttavat pitämään yrityksen talouden ojennuksessa.

Asiakaskokemus

Upea Klassikko koeajossa

Upea Transit-retropaku kääntää katseet liikenteessä. PakuOvelle.comin Mikko Erkkilä kutsui pitkän linjan autotoimittajan Antti Liinpään koeajamaan Klassikkoa. Katsomalla videon pääset mukaan koeajon tunnelmiin ja kuulet Antin ja Mikon mietteitä Klassikosta. Hyppää kyytiin!

Mitä kaikkea Pakun kulisseissa tapahtuu?
PakuOvelle

Mitä kaikkea Pakun kulisseissa tapahtuu?

PakuOvelle-pakun vuokraus tapahtuu joustavasti itsepalveluna netissä, jolloin ahkerakaan vuokraaja ei koskaan tapaa Pakun henkilökuntaa. Tässä artikkelissa kurkkaamme, mitä Pakun tiimi kulissien takana puuhaa ja miten saamme sinulle tarjottua helpon, luotettavan ja edullisen pakuvuokrauksen vuoden ympäri.

Verneri Valojärvi valitsi muuttoonsa PakuOvelle -pakun
Asiakaskokemus

Muutto pakettiautolla Mikkeliin – kohti itsenäistä elämää

Muutto pois lapsuudenkodista on nuorelle käännekohta, jossa hän ottaa askeleen kohti itsenäistä elämää. Se tarkoittaa vastuun ottamista omasta elämästään ja omista päätöksistä.

PakuOvelle palvelee ympäri Suomen
Vinkki

PakuOvelle palvelee ympäri Suomen

Palvelumme tärkeä kulmakivi on olla asiakkaitamme lähellä. Saat PakuOvelle-pakettiauton helposti käyttöösi pääkaupunkiseudun lisäksi useissa Suomen kaupungeissa – laajennamme verkostoamme jatkuvasti.

PakuOvelle retro-transit
Vinkki

Bongaa upea Transit-retropaku liikenteessä ja tapahtumissa!

Etsintä on ohi – saimme hankittua talliimme modernien Ford Transit -pakujemme isosiskon, klassikkomallisen vuoden 1976 Ford Transit -pakettiauton!

Kaikki muuttopalvelut saman katon alta
Vinkki

Kaikki muuttopalvelut saman katon alta

PakuOvelle.com tekee tiivistä yhteistyötä muiden saman konsernin yritysten kanssa. Voit vuokrata saman katon alta kätevät pakettiautot, kestävät muuttolaatikot ja säilytystilaa tavaroillesi – sekä muuttomiehet hoitamaan kotisi tai yrityksesi tavaroiden siirtämisen.

Muuttolaatikot kotiinkuljetettuna takaavat helpon muuton
Vinkki

Muuttolaatikot kotiinkuljetettuna takaavat helpon muuton

Tiesitkö, että saat meiltä Pakun lisäksi vuokrattua myös lujatekoiset muuttolaatikot – suoraan kotiovellesi toimitettuna? Muuttolaatikot tekevät tavaranhallinnasta helpompaa ja pitävät tärkeät esineesi ehjinä.

Pakuraha on nyt MuuttoRaha
Vinkki

MuuttoRaha helpottaa muuttajan elämää

MuuttoRaha korvaa aiemmin käytössä olleen PakuRahan. Pakun vuokrauksen lisäksi MuuttoRahaa voi käyttää monipuolisesti kaikkiin muuttamisen tarpeisiin kuten muuttopalveluiden, muuttolaatikoiden tai pienvarastotilan hankintaan.

Dynaaminen hinnoittelu takaa parhaan pakettiauton hintadiilin
Vinkki

Dynaaminen hinnoittelu takaa parhaan diilin

PakuOvelle-pakun varaaminen ja noutaminen on helppoa: voit tehdä varauksen koska tahansa netissä ja noutaa auton omatoimisesti juuri silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.

Transit Custom sopii ketterään kaupunkiajoon
Vinkki

Valitse pienempi Transit Custom ketterään kaupunkiajoon

PakuOvelle on ottanut käyttöön joukon tuliteriä Ford Transit Custom -pakettiautoja. Uudet, huhtikuussa 2022 käyttöönotetut pakut ovat juuri sopivasti pienempiä tekemään kaupunkiajosta entistäkin helpompaa. Lisäksi pakujen saatavuus keskusta-alueilla paranee entisestään.

Ohje

How to rent and pick up a van

You can rent, pick up and return a PakuOvelle.com van at any time – there’s no need to check opening hours or key availability. You can rent the van easily online and you only need your phone when picking up the van.

Näin vuokraat PakuOvelle-pakun
Ohje

Näin varaat ja noudat pakun

Pakun varaaminen, noutaminen ja palauttaminen onnistuu helposti koska tahansa – sinun ei tarvitse miettiä aukioloaikoja tai avainten noutamista. Varaus onnistuu helposti netissä ja pakua noutaessa tarvitset ainoastaan puhelimesi. Lue tästä katsaus siitä, miten koko prosessi hoituu.

Ohje

Pakulla ajamisen aakkoset

Pakettiautolla ajaminen voi olla toisinaan haastavaa. Varsinkin kokemattomille kuljettajille ajaminen saattaa tuottaa päänvaivaa. Näillä simppeleillä ohjeilla pakettiauton kanssa pärjää aloittelijakin.

Vinkki

Viisi vinkkiä talviautoiluun!

Talviautoilu nopeasti muuttuvine olosuhteineen saattaa aiheuttaa hankaluuksia kokeneellekin kuljettajalle. Seuraavassa PakuOvelle.comin vinkit talviautoiluun!

Muuttajan muistilista
Ohje

Muuttajan muistilista

Teimme muistilistan asioista, joilla varmistat sujuvan muuton.

PakuOvelle.com - muuttamisesta mukavampaa
Vinkki

Muuttamisesta mukavampaa

Lähtökohtaisesti muuttaminen on sekä muuttajalle itselleen että muuttoavuksi saapuville ystäville epämiellyttävää puuhaa. Kokosimme yhteen muutamia yksinkertaisia seikkoja, joiden avulla teet muuttamisesta helpompaa kaikille osapuolille.