• Valitse paku
  • Varaa & maksa
  • Ota itse käyttöön
  • Aja
  • Palauta

Vuokraa pakettiauto Metsälän Cityvarastosta

Minimipituus on yksi tunti!

Helsinki, Metsälä, Cityvarasto

Läkkisepänkuja 7, 00620 Helsinki

Miten löydän paikalle?

Metsälän noutopisteemme sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Käpylän asemasta ja Tuusulanväylästä. Mikäli saavut noutopisteelle omalla autollasi tarjolla on rajoitetusti pysäköintitilaa. Noutopiste on hyvien julkisten yhteyksien varrella. Katso HSL:n reittioppaasta miten pääset kätevimmin paikalle julkisilla liikennevälineillä.

Avaa HSL:n reittiopas

Pakettiauton vuokraus Metsälän Cityvarastosta

Autojen nouto ja palautus tapahtuu itsepalveluna älypuhelimella, pakettiautot saatavana 24/7.

Cityvaraston pienvarastopalvelut Metsälässä

PakuOvelle.comin noutopiste on Helsingin Metsälän Cityvaraston yhteydessä. Cityvaraston Metsälän toimipisteessä on vuokrattavana eri kokoisia varastoja: 1 - 30m² pienvarastoja, 1m³ kuutiovarastoja. Voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon. 

Metsälän Cityvarastossa on myymälä, josta voit helposti vuokrata pienvaraston tai ostaa pakkaustarvikkeita muuttoosi. Myymälä on auki arkisin klo 9-17. Suosittelemme soittamaan etukäteen ja sopimaan tapaaminen numerosta 029 1234 709 (8,35 snt / puhelu + 16,68 snt / min).

Vuokraa pienvarasto Helsingin Metsälästä

Hintakalenterista löydät parhaat hintadiilit!

Me PakuOvelle.comissa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden etsiä laadukas paku edulliseen hintaan vuokralle. Käytössäsi on nyt hintakalenteri, josta näet pakujen vuokrahinnat noutopisteittäin, alueittain tai valitsemasi osoitteen lähellä yhdellä silmäyksellä. Vaihtamalla ajankohtaa tai vaikkapa vuokrauksen kestoa löydät sinulle parhaan vaihtoehdon.