Ohje

Näin varaat ja noudat pakun

Pakun varaaminen, noutaminen ja palauttaminen onnistuu helposti koska tahansa – sinun ei tarvitse miettiä aukioloaikoja tai avainten noutamista. Varaus onnistuu helposti netissä ja pakua noutaessa tarvitset ainoastaan puhelimesi. Lue tästä katsaus siitä, miten koko prosessi hoituu.

Varaa paku netissä

Pakun varaaminen onnistuu varaussivullamme. Aloita varaus antamalla toivomasi vuokrausajankohta sekä paikka, josta haluat noutaa pakun. Tämän jälkeen etsimme sinulle vapaana olevat pakut lähellä toivomaasi sijaintia.

Valitse haluamasi noutopiste (paku palautetaan aina noutopaikkaan) sekä vuokrausaika ja täytä muut varaukseen tarvittavat yksityiskohdat, kuten kuljettajan tiedot.

Jos voit joustaa vuokrausajan kanssa, suosittelemme käyttämään hintakalenteriamme - kalenterista löydät aina halvimmat hinnat pakun vuokraamiseen.

Lopuksi valitse maksutapa ja maksa varauksesi (jos valitsit Klarna-laskun, lasku täytyy maksaa eräpäivään mennessä). Tämän jälkeen lähetämme sinulle vahvistusviestin, josta näet esimerkiksi varausaikasi ja pakun noutopaikan.

Tärkeää: Ennen pakun noutoa sinun täytyy vahvistaa henkilöllisyytesi tunnistautumalla verkkopankissasi. Suosittelemme tekemään tunnistautumisen heti varauksen tehtyäsi: voit hoitaa homman vahvistusviestissä olevaa linkkiä käyttämällä.

Nouda paku valitsemastasi noutopisteestä

Saat viimeistään 10 minuuttia ennen varauksesi alkamista puhelimeesi viestin, josta näet sinulle varatun pakun noutopaikan ja rekisterinumeron. Noutopaikalla tunnistat pakun helposti auton kyljessä olevasta PakuOvelle-logosta.

Kun olet auton vieressä, ota paku käyttöösi painamalla puhelimeesi tulleessa viestissä olevaa linkkiä. Noudata puhelimessasi näkyviä ohjeita. Pyydämme sinua tarkistamaan varaamasi pakun kunnon ja ottamaan pakusta valokuvat ennen käyttöönottoa.

Lopuksi voit avata puhelimesi avulla auton ovet - ajamiseen tarvittavat avaimet löydät pakun hansikaslokerosta. Saat myös vahvistusviestin varauksen alkamisesta puhelimeesi.

Jos jokin menee pieleen pakun noutamisessa, yritä uudelleen ja noudata ohjeita tarkasti. Mikäli tämä ei auta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme - löydät numeron puhelimeesi tulleesta viestistä.

HUOM! Käyttöönottoviesti voi mennä roskapostiin. Meistä riippumattomista syistä käyttöönotto- ja palautusviestit voivat ohjautua tekstiviestien roskapostikansioon. Jos et ole saanut viestiä, tarkastathan tekstiviestien roskapostikansion sisällön. (avaa viestit osio -> 3 pistettä -> roskasisältö/roskapostikansio).

Tankkaa ja palauta paku

Paku tulee palauttaa noutopaikkaan tankattuna vuokrauksen päättymisaikaan mennessä. Voit halutessasi myös pidentää varausta saamassasi viestissä olevan linkin kautta.

Kun palautat pakua, tankkaa se täyteen dieseliä lähimmällä huoltoasemalla. Ota kuitti tankkauksesta talteen esimerkiksi kuvaamalla se puhelimellasi.

Palautuspaikalla varmista, että nokkakärryt ovat paikallaan, autoon ei jää omia tavaroitasi ja että avaimet ovat paikallaan hansikaslokerossa.

Kun olet valmis lopettamaan varauksen, paina puhelimeesi saamassasi viestissä näkyvää lopetuslinkkiä ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita. Lopuksi tarkista, että auton ovet ovat lukossa.

Mikäli varauksen aikana pakun kanssa tulee jotain ongelmia, otathan heti yhteyden asiakaspalveluumme.

Kiitos kun käytit pakuamme - tervetuloa uudelleen!