• Valitse paku
  • Varaa & maksa
  • Ota itse käyttöön
  • Aja
  • Palauta

Vuokraa pakettiauto Ahjosta, Keravan Cityvarastosta

Minimipituus on yksi tunti!

Kerava, Ahjo, Cityvarasto

Ketjutie 3, 04220 Kerava

Miten löydän paikalle?

Noutopisteemme sijaitsee Keravan Ahjossa. Toimipisteessä vuokrattavana myös Cityvaraston pienvarastot.

Pakettiauton vuokraus Ahjosta, Keravan Cityvarastosta

Autojen nouto ja palautus tapahtuu itsepalveluna älypuhelimella, pakettiautot saatavana 24/7. Oman auton pysäköinti pakettiauton paikalle on sallittu vuokrauksen ajaksi.

Cityvaraston pienvarastopalvelut Keravalla

PakuOvelle.comin noutopiste on Keravan Ahjon Cityvaraston yhteydessä. Cityvaraston Ahjon toimipisteessä on vuokrattavana eri kokoisia varastoja: 1 - 25m² pienvarastoja, 2 - 14m² teräsverkkovarastoja, 7m² ja 14m² Citykontteja sekä toimitilaa. Voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon. 

Keravan Cityvarastossa on myymälä, josta voit helposti vuokrata pienvaraston tai ostaa pakkaustarvikkeita muuttoosi. Myymälä on auki arkisin klo 8:30 - 16:30. Suosittelemme soittamaan etukäteen ja sopimaan tapaaminen numerosta 029 1234 709 (8,35 snt / puhelu + 16,68 snt / min).

Vuokraa pienvarasto Keravalta

Hintakalenterista löydät parhaat hintadiilit!

Me PakuOvelle.comissa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden etsiä laadukas paku edulliseen hintaan vuokralle. Käytössäsi on nyt hintakalenteri, josta näet pakujen vuokrahinnat noutopisteittäin, alueittain tai valitsemasi osoitteen lähellä yhdellä silmäyksellä. Vaihtamalla ajankohtaa tai vaikkapa vuokrauksen kestoa löydät sinulle parhaan vaihtoehdon.