HUOM! Käyttöönottoviesti voi mennä roskapostiin

Meistä riippumattomista syistä käyttöönotto- ja palautusviestit voivat ohjautua tekstiviestien roskapostikansioon. Jos et ole saanut viestiä, tarkastathan tekstiviestien roskapostikansion sisällön. (avaa viestit osio -> 3 pistettä -> roskasisältö/roskapostikansio)

Kattavat palvelut muuttajalle!

PakuOvelle.com on osa Cityvarasto-konsernia. Tarjoamme palveluita kaikenlaisiin muuttoihin - tarvitsitpa sitten pakettiautoa tai muuttolaatikoita vuokralle, täyden palvelun muuttopalvelua tai sijoituspaikkaa tavaroillesi.

Opiskelijamuutot - reilun hinnoittelun muuttopalvelu

Suomen Opiskelijamuutot on vuonna 2013 perustettu, lähinnä pääkaupunkiseudulla toimiva muuttopalvelu. Opiskelijamuuttojen liiketoiminta ostettiin Cityvarastokonsernille vuonna 2022 ja olemme nyt lähteneet laajentamaan toimintaa. Opiskelijamuutot tekee niin pienet yksiömuutot, kuin suuret omakotitalot tai yritysmuutotkin. Saat laadukkaasti ja reilusti hinnoitellun muuton helposti kauttamme. Kalustona opiskelijamuutoilla on 20 m³ kokoisia pakettiautoja, joilla muutto onnistuu ketterästi ja ahtaissakin paikoissa.

Pyydä muuttotarjous
Reilun hinnoittelun muuttopalvelu - Opiskelijamuutot