• Valitse paku
  • Varaa & maksa
  • Ota itse käyttöön
  • Aja
  • Palauta

Vuokraa pakettiauto Niittykummun Cityvarastosta

Minimipituus on yksi tunti!

Espoo, Niittykumpu, Cityvarasto

Taivalmäki 9, 02200 Espoo

Miten löydän paikalle?

Niittykummun Cityvaraston noutopisteemme sijaitsee Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Toimipisteessä vuokrattavana myös Cityvaraston pienvarastot.

Avaa HSL:n reittiopas

Pakettiauton vuokraus Niittykummun Cityvarastosta

Autojen nouto ja palautus tapahtuu itsepalveluna älypuhelimella, pakettiautot saatavana 24/7. Oman auton pysäköinti pakettiauton paikalle on sallittu vuokrauksen ajaksi.

Cityvaraston pienvarastopalvelut Niittykummussa

PakuOvelle.comin noutopiste on Espoon Niittykummun Cityvaraston yhteydessä. Cityvaraston Niittykummun toimipisteessä on vuokrattavana eri kokoisia varastoja: 1 - 10m² pienvarastoja sekä 1m³ kuutiovarastoja. Voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon. 

Niittykummun toimipisteessä on myös Business Center palveluineen: 10-105m² vuokrattavia toimistotiloja, postien vastaanottopalvelu, neuvottelutilat tarjoiluineen. Varastolla nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt asiakkaittemme vapaasti käytettävissä.

Vuokraa pienvarasto Espoon Niittykummusta

Hintakalenterista löydät parhaat hintadiilit!

Me PakuOvelle.comissa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden etsiä laadukas paku edulliseen hintaan vuokralle. Käytössäsi on nyt hintakalenteri, josta näet pakujen vuokrahinnat noutopisteittäin, alueittain tai valitsemasi osoitteen lähellä yhdellä silmäyksellä. Vaihtamalla ajankohtaa tai vaikkapa vuokrauksen kestoa löydät sinulle parhaan vaihtoehdon.