• Valitse paku
  • Varaa & maksa
  • Ota itse käyttöön
  • Aja
  • Palauta

Vuokraa pakettiauto Vantaan Kaivokselasta

Minimipituus on yksi tunti!

Vantaa, Kaivoksela

Vetotie 3, 01610 Vantaa

Miten löydän paikalle?

Noutopisteemme sijaitsee Kaivokselan Cityvarastolla, Hämeenlinnanväylän varrella.

Avaa HSL:n reittiopas

Pakettiauton vuokraus Vantaalta

Autojemme merkatut parkkiruudut sijaitsevat kiinteistön eteläisen päädyn piha-alueella. Autojen nouto ja palautus tapahtuu itsepalveluna älypuhelimella, pakettiautot saatavana 24/7. HUOM! Oman auton pysäköinti on sallittu VAIN pakettiauton paikalle vuokrauksen ajaksi.

Cityvaraston pienvarastopalvelut Kaivokselasssa

PakuOvelle.comin noutopiste on Vantaan Kaivokselan Cityvaraston yhteydessä. Cityvaraston Kaivokselan toimipisteessä on vuokrattavana eri kokoisia varastoja: 1 - 20m² pienvarastoja, 1m³ kuutiovarastoja sekä 14m² Citykontteja sekä toimitiloja. Itsepalveluvarastoilla voit asioida joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. 

Kaivokselan toimipisteestä löytyy pienvarastojen lisäksi pakkaustarvikemyymälä, muuttolaatikoiden nouto- ja palautuspiste, Business Center sekä erilaisia toimisto-, toimi- ja tuotantotiloja vuokrattaviksi. Cityvaraston asiakkaille tarjolla on myös lähetysten vastaanottopalvelua.

Vuokraa pienvarasto Vantaan Kaivokselasta

Hintakalenterista löydät parhaat hintadiilit!

Me PakuOvelle.comissa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden etsiä laadukas paku edulliseen hintaan vuokralle. Käytössäsi on nyt hintakalenteri, josta näet pakujen vuokrahinnat noutopisteittäin, alueittain tai valitsemasi osoitteen lähellä yhdellä silmäyksellä. Vaihtamalla ajankohtaa tai vaikkapa vuokrauksen kestoa löydät sinulle parhaan vaihtoehdon.