Varaa tästä

Tietoa yrityksestä

PakuOvelle.com Oy on täysin kotimainen sekä yksityinen yhtiö, joka on perustettu vuonna 2004. Tarjoamme laadukkaita pakettiauton vuokrauspalveluita, muuttopalveluita ja muuttolaatikoita helposti lähestyttävällä ja ammattitaitoisella otteella. Tavoitteenamme on olla selkeä markkinajohtaja lyhytaikaisessa pakettiauton vuokrauksessa pääkaupunkiseudulla.

Vuodesta 2013 lähtien olemme toimineet myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Yhtiöllämme on nykyisin toimipisteitä pääkaupunkiseudun lisäksi myös muualla Suomessa. Operoimme tällä hetkellä ympäri Suomen yhteensä noin 100 pakettiauton voimin.

Yrityksessämme työskentelee noin 20 nuorekasta ja sitoutunutta työntekijää ja työllistämme jatkuvasti uusia nuoria työntekijöitä.

Me PakuOvelle.com Oy:ssä haluamme tarjota asiakkaillemme yksinkertaisen ja helpon, mutta silti ensiluokkaisen tavan vuokrata pakettiauto kaikkiin kuljetustarpeisiin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

 

Tiedote PakuOvelle.com kiihdyttää kasvuaan Cityvaraston voimin

Suomen johtava valtakunnallinen pienvarastoyhtiö Cityvarasto Oyj on hankkinut osakekaupoin sekä suunnatussa osakeannissa 51 %:n osuuden PakuOvelle.comista, josta se aiemmin omisti 10 %. Yhtiön vähemmistöosakkaina jatkavat Mikko Nurminen ja Kimmo Laine yhtiöidensä kautta.

Lue lisää

Tiedote PakuOvelle.com sai uudet omistajat

Yksi Suomen suurimmista pakettiautovuokraamoista, PakuOvelle.com, on saanut uudet omistajat. Omistajanvaihdoksen myötä yhtiön toimintaa lähdetään kehittämään täysin uudella vaihteella ja tavoitteena on moninkertaistaa liikevaihto tulevien vuosien aikana.

Lue lisää