Vinkki

PakuOvelle palvelee ympäri Suomen

Palvelumme tärkeä kulmakivi on olla asiakkaitamme lähellä. Saat PakuOvelle-pakettiauton helposti käyttöösi pääkaupunkiseudun lisäksi useissa Suomen kaupungeissa – laajennamme verkostoamme jatkuvasti.

Oletko nähnyt tutun sinisen PakuOvelle-pakettiauton kotimaan lomareissullasi? PakuOvelle toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Jyväskylässä – eli lähellä sinua!

Tarkoituksemme on tulevaisuudessa laajentaa toimintaamme entisestään. Lisäämme nykyisissä kaupungeissa autojen määrää ja avaamme vuosittain uusia kaupunkejamme. Kaipaatko PakuOvelle-pakuja juuri sinun lähellesi? Kerro siitä meille!

Asiakkaiden arvostama toimiva palvelu

Asiakkaamme ovat ottaneet palvelukonseptimme hyvin vastaan ympäri Suomen. Kätevästi verkossa varattavat ja omatoimisesti noudettavat, toimintavarmat pakettiautot mahdollistavat helpot muutot ja kaiken kokoisten tavaroiden siirtämisen paikasta toiseen.

Toiminnassamme korostuu kustannustehokkuus ja erinomainen saatavuus – pakun saa nopeasti käyttöön kellonajasta riippumatta ja dynaaminen hinnoittelumallimme takaa asiakkaillemme parhaan vuokradiilin.

Tavarat talteen paikalliseen Cityvarastoon

Yrityskonserniimme kuuluva Cityvarasto tarjoaa valtakunnallisesti varastotilaa joustavasti ja edullisesti. PakuOvelle ja Cityvarasto täydentävät erinomaisesti toisiaan: voit käyttää Cityvarastoa esimerkiksi välivarastona muuton yhteydessä tai tavaroiden pidempiaikaiseen säilyttämiseen.

Muistathan kuitenkin aina palauttaa pakun samaan noutopisteeseen, josta olet auton käyttöösi ottanutkin!

Palveluihimme sisältyy myös vuokrattavat muuttolaatikot sekä pääosin PK-seudulla toimiva muuttopalvelu.