Vinkki

Dynaaminen hinnoittelu takaa parhaan diilin

PakuOvelle-pakun varaaminen ja noutaminen on helppoa: voit tehdä varauksen koska tahansa netissä ja noutaa auton omatoimisesti juuri silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.

Olemme kuitenkin huomanneet, että vaikka mahdollisuuksia on rajattomasti, merkittävä osa varaajista haluaa pakun käyttöönsä viikonloppuisin. Tämä tarkoittaa sitä, että “ruuhka-aikojen” ulkopuolella iso osa pakuista vain odottaa käyttäjiään - ja paikallaan seisova paku ei ole kenenkään etu!

Tätä haastetta ratkaisemaan kehitimme dynaamisen hinnoittelun.

Dynaaminen hinnoittelu tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että palvelumme automaattisesti hinnoittelee pakut kysynnän ja tarjonnan mukaisesti. Jos valitsemassasi noutopisteessä on valitsemanasi päivänä hiljaista, saat varattua pakun käyttöösi halvemmalla.

Parhaat hinnat löydät helposti hintakalenterimme avulla.

Eli: jos sinun ei ole ehdoton pakko saada pakua käyttöösi viikonloppuna, saatat saada sen merkittävästi halvemmalla käyttöösi arkipäivänä. Ja jos ajoa ei ole pakko hoitaa päivällä, ilta- ja yöajat ovat myös edullisempia - halvin alkaen-hintamme onkin yöaikaan vain 5 euroa tunnilta!

Vinkki: Aikainen lintu nappaa halvimman pakun! Jos tiedät vuokraustarpeen jo pitkälle ennakkoon, käy varaamassa paku mahdollisimman aikaisin. Tällöin saat kyseiselle päivälle parhaan mahdollisen hinnan. Esimerkiksi kuukauden vaihteissa on paljon muuttajia liikkeellä ja pakut varataan usein loppuun!

Avaa hintakalenteri