HUOM! Käyttöönottoviesti voi mennä roskapostiin

Meistä riippumattomista syistä käyttöönotto- ja palautusviestit voivat ohjautua tekstiviestien roskapostikansioon. Jos et ole saanut viestiä, tarkastathan tekstiviestien roskapostikansion sisällön. (avaa viestit osio -> 3 pistettä -> roskasisältö/roskapostikansio)

  • Valitse paku
  • Varaa & maksa
  • Ota itse käyttöön
  • Aja
  • Palauta

Varaa pakettiauto Vantaa

Noutopisteemme Vantaalla, Kauppakeskus Dixin Tikkurilan aseman parkkihallissa (ylin kerros, P6) osoitteessa Ratatie 11, 01300 Vantaa. Autojen nouto ja palautus tapahtuu itsepalveluna älypuhelimella.
Minimipituus on yksi tunti!

Vantaa, Kauppakeskus Dixi Aimo park (HUOM: 6.8 m³ paku)

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Miten löydän paikalle?

Noutopisteemme sijaitsee Dixin Kauppakeskuksessa, Tikkurilan aseman parkkihallissa tasolla P6.

Avaa HSL:n reittiopas

Varaa pakettiauto Vantaa

Autojen nouto ja palautus tapahtuu itsepalveluna älypuhelimella, pakettiautot saatavana 24/7. Mikäli saavut noutopisteelle omalla autollasi, sisäänkäynti on osoitteesta Ratatie 11. Pysäköinti Aimo Park Dixissä maksaa 2,40 € / h, tai 11 € / vrk.

Hintakalenterista löydät parhaat hintadiilit!

Me PakuOvelle.comissa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden etsiä laadukas paku edulliseen hintaan vuokralle. Käytössäsi on nyt hintakalenteri, josta näet pakujen vuokrahinnat noutopisteittäin, alueittain tai valitsemasi osoitteen lähellä yhdellä silmäyksellä. Vaihtamalla ajankohtaa tai vaikkapa vuokrauksen kestoa löydät sinulle parhaan vaihtoehdon.