Varaa tästä
Soita 029 7010 1010

Työpaikat

Pakettiautonkuljettaja (Helsinki) 

PakuOvelle.com on vahvasti kasvava muuttamisen tavaratalo, joka tarjoaa asiakkailleen paketti- ja tila-autoja sekä muuttopalveluita. Meillä on jo yli 60 000 tyytyväistä asiakasta! Organisaatiossamme on noin 20 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Etsimme nyt muuttolaatikoiden vuokrauspalveluihin reippaita ja innokkaita pakettiautonkuljettajia. Toimipiste, josta aloitat työpäiväsi sijaitsee Helsingin Malmilla 30.9.2019, jonka jälkeen se siirtyy Kaivokselaan. Tehtävässä kuljetat tyhjiä muuttolaatikoita asiakkaillemme ja noudat niitä asiakkailtamme, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työnkuvaan sisältyy muita yleisiä tehtäviä kuten muuttolaatikoiden pesua.

Työsuhde on aluksi määräaikainen (12 kk), minkä jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työvuoroja on kahdessa vuorossa ja ne sijoittuvat arkipäiville klo 8-21 välille. Töitä tehdään kokopäiväisesti maanantaista perjantaihin.


Edellytämme hakijoilta:

- B-ajokorttia (ollut voimassa vähintään 2 vuotta)

- mahdollisuutta työskennellä aamu- ja iltavuorossa

- suomen ja/tai englanninkielen taitoa

- hyvää fyysistä peruskuntoa

Arvostamme lisäksi:

- positiivista ja reipasta asennetta

- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä

- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:

- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä

- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakulomakkeelle pääset tästä.