Varaa tästä
Soita 029 7010 1010

Työpaikat

Puhelinasiakaspalveluhenkilö (Helsinki)

Oletko etsimämme Puhelinasiakaspalveluhenkilö?

PakuOvelle.com on vahvasti kasvava muuttamisen tavaratalo, joka tarjoaa asiakkailleen paketti- ja tila-autoja sekä muuttopalveluita. Meillä on jo yli 60 000 tyytyväistä asiakasta! Organisaatiossamme on yli 20 henkilöä ja toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä, Kuparitalossa.

Tarvitsemme nyt kasvavaan tiimiimme reippaan ja omatoimisen henkilön vastaamaan puhelinasiakaspalvelustamme. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa tilausten vastaanotto ja asiakkaiden neuvonta puhelimitse sekä sähköpostitse.

Tulet työssäsi tarvitsemaan positiivista asennetta, intoa oppia uutta ja ennen kaikkea halukkuutta päästä tekemään asiakaspalvelutyötä asiakasrajapinnassa. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa puhelimessa toimiessasi ja osaat ilmaista itsesi selkeästi myös kirjallisesti. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä.

Jos sinulla on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi tehtävään soveltuva koulutus, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä MS Office -ohjelmiston ja sähköpostin peruskäyttötaidot, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja mahtavat duunikaverit Suomen todennäköisesti hauskimmassa autovuokraamossa.

Jos kiinnostuit, älä odota, vaan toimi heti! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta 8.9.2017 mennessä ja vakuuta meidät, että olet etsimämme uusi Pakuovelle.com -tähtipelaaja! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14-16.

Työnhakulomake

 

Asiakaspalvelija (Helsinki)


PakuOvelle.com on Suomen johtava pakettiautovuokraamo, jolla on lähes 80 autoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina sujuva ja miellyttävä vuokrauskokemus ja nyt etsimmekin tiimiimme uusia reippaita ja ulospäin suuntautuneita asiakaspalvelijoita.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työpäivään sisältyy työskentelyä myös muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/vko), joten se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme lisäksi:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14-16.

Työnhakulomake