Varaa tästä

Työpaikat

Oletko sinä PakuOvelle.com KesäPakuttaja? (kesäsomettaja)

PakuOvelle.com hakee kesäksi aktiivista ja oma-aloitteista 16-19 -vuotiasta kesäsomettajaa, joka ottaa haltuun yrityksemme sosiaalisen median tilit ja laittaa ne aivan uuteen uskoon! Nimestämme huolimatta emme vie pakettiautoja enää ovelle saatika keskity vain pakettiauton vuokraamiseen vaan tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua muuttaville ihmisille.

KesäPakuttaja saa ison vastuun ja vapauden tehdä sisältöjä somekanaviimme ja olla mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Pääset tutustumaan erilaisiin muuttoihin, hyppäät mukaan muuttolaatikoiden kuljetuksiin, vietät päivän noutopisteellämme Teboililla sekä Cityvarastossa ja haastattelet yhteistyökumppaneitamme kuten urheiluseurojen edustajia, autojen maahantuojaa, huoltoliikettä jne.

Edellytämme hakijalta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kokemusta sosiaalisen median käytöstä. Tuemme ja autamme sinua työn suorittamisessa, mutta päävastuu on sinulla. Voit omalla kekseliäisyydelläsi vaikuttaa siihen, millaista sisältöä kanaviimme laitetaan.

Lähetä meille hakemuksesi ja noin kahden minuutin mittainen persoonallinen esittelyvideo itsestäsi 30.4. mennessä. Hakemuksia, joissa ei ole esittelyvideota, ei käsitellä.

 

Hakuaika

6.4. - 30.4.2020. Haastattelut toukokuun alussa ja ilmoitus kaikille hakijoille toukokuun puoliväliin mennessä.

 

Työn ajankohta

Neljän viikon yhtenäinen jakso erikseen yhdessä sovittavana aikana 8.6. - 7.8. välillä.

 

Palkka

1 000 €. Kerro jos käytettävissäsi on kesäseteli.

 

Työskentelypaikka

Työtehtävää tehdään yrityksemme toimistolla Kaivokselassa (Vetokuja 4) sekä eri puolilla pääkaupunkiseutua mm. yhteistyökumppaneidemme luona. Tulet liikkumaan henkilökuntamme mukana ja lisäksi itsenäisesti julkisilla.