• Valitse paku
  • Varaa & maksa
  • Ota itse käyttöön
  • Aja
  • Palauta

Vuokraa pakettiauto Kuopiosta

Voit vuokrata ja noutaa PakuOvelle.com-pakettiauton Kuopiota milloin vain haluat, 24/7. Hyvien kulkuyhteyksien päässä olevat noutopaikkamme palvelevat eri puolilla Kuopiota.

Minimipituus on yksi tunti!

Pakettiauton vuokraus Kuopiosta

Saat pakettiauton helposti käyttöösi Kuopiosta varaamalla sen nettisivuiltamme ja noutamalla sen valitsemastasi noutopisteestä. Voit varata ja noutaa pakun milloin tahansa ympäri vuorokauden - sekä auton käyttöönotto että palautus onnistuu omatoimisesti puhelimella. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa 24/7.

Pakumme ovat hyväkuntoisia, siistejä ja toimintavarmoja Ford Transit -pakettiautoja. Autoissamme on hyvä varustelu, sisältäen raskaiden tavaroiden siirtelyä helpottavat nokkakärryt, ilmastoinnin, vakionopeudensäätimen sekä peruutustutkan tai -kameran.

Vuokrauksessa ei ole kilometrirajoituksia, ja voit ajaa missä tahansa Suomen rajojen sisäpuolella. Pakun kuljettajalta vaaditaan B-ajokortti. Tarvittaessa voit peruuttaa varauksen ilmaiseksi 24 tuntia ennen varauksen alkua.

Hintakalenterista löydät parhaat hintadiilit!

Me PakuOvelle.comissa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden etsiä laadukas paku edulliseen hintaan vuokralle. Käytössäsi on nyt hintakalenteri, josta näet pakujen vuokrahinnat noutopisteittäin, alueittain tai valitsemasi osoitteen lähellä yhdellä silmäyksellä. Vaihtamalla ajankohtaa tai vaikkapa vuokrauksen kestoa löydät sinulle parhaan vaihtoehdon.

Avaa hintakalenteri