ei kilometrirajoituksia

Vapaat kilometrit

Aja niin paljon kuin haluat.

ei luottokorttipakkoa

Ei luottokorttipakkoa

Vuokraamiseen et tarvitse luottokorttia.

nokkakärryt mukana

Nokkakärryt

Jokaisessa autossamme on vakiovarusteena laadukkaat nokkakärryt.

tilavat uudet pakut

Tilavat uudet pakut

Hyvän varustelutason omaavat pakumme sopivat hyvin kaikenkokoisiin muuttoihin.

Tee pakun varaus

Nouto - ja palautuspiste

 Lue lisää noutopisteestä.

Valitussa sijainnissa kaikissa pakettiautoissa on kesärenkaat. Varattavat autot ovat mallia: Ford Transit 310L n. 11,5 m³.  Lue lisää automallistostamme.

Vuokrausaika

Kesto: 1 h

Tässä kohteessa saatavilla vain pakettiautoja itsepalveluna, auton käyttöönotto ja palautus älypuhelimella.  Lue lisää itsepalveluvaraamisesta.

Huom! Sinun tulee tunnistautua suomalaisella henkilötunnuksella ja pankkitunnuksilla ennen varauksen alkua! Henkilötunnus kysytään henkilön yksilöimistä ja tunnistamista varten ja tallennetaan henkilötietolain 13 §:sta mukaisesti. Lisätietoa tietosuojaselosteessa

NB! You will need to identify yourself with your Finnish national identity number and Finnish bank IDs before booking begins. The instructions to take van in use are only in Finnish.

Korvausvastuun alentaminen

Korvausvastuun enimmäismäärä on summa, jonka asiakas joutuu korvaamaan ajoneuvolle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneesta vahingosta sekä ajoneuvon seisonta-ajasta kutakin sattunutta vahinkoa kohden.

Alennettu korvausvastuu 600 € Koko vuokra-ajalta + 17 €
Korvausvastuu 1 800 € Sisältyy vuokrahintaan

Jos kuljettaja on eri kuin maksaja, täytä kuljettajan tiedot. Huomioithan, että pakua kuljettavan henkilön tulee käydä tunnistautumassa henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla ennen pakun käyttöönottoa.


Voit lisätä haluamasi määrän lisäkuljettajia (+ 8 € / lisäkuljettaja) varaukseesi. Huomioithan, että jokaisen pakua kuljettavan tulee käydä tunnistautumassa henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla ennen pakun käyttöönottoa.


Anna yhteystietosi ja vahvista varaus maksamalla

Ladataan henkilötietolomaketta...