Vinkki

Vuokraa pakettiauto yritykselle helposti

Vuokrattavat PakuOvelle-pakettiautot ovat joustava, kustannustehokas vaihtoehto myös yritysten satunnaisiin tai toistuviin kuljetustarpeisiin. Yrittäjäystävällinen hinnoittelu ja arvonlisäverollinen kuitti auttavat pitämään yrityksen talouden ojennuksessa.

Tekeekö yrityksesi säännöllisen epäsäännöllisesti kuljetuskeikkoja, mutta firman käytössä ei ole omaa pakettiautoa? Vai kaipaatko lisäjoustoa ruuhkahuippuihin, jolloin omat autosi ovat kaikki ajossa?

Täsmäratkaisu molempiin tilanteisiin on PakuOvelle-vuokrapaku!

Helppo pakettiauto yritykselle

Pakettiauton vuokraaminen omistamisen sijaan on eri kokoisille yrityksille monella tavalla järkevä, kustannustehokas vaihtoehto.

Yleisesti ottaen, jokainen tunti kun yrityksen oma auto ei ole ajossa, se aiheuttaa turhia kuluja. Kiinteät kulut, kuten vakuutukset ja lyhennykset, juoksevat käytöstä riippumatta ja ylläpito kuten renkaiden säilytys ja vaihto aiheuttaa ylimääräistä vaivaa.

Kun vuokraat pakettiauton todellisen tarpeesi mukaan, auto ei seiso turhaan paikallaan ja vältät kiinteät kustannukset. Me varmistamme, että jokainen pakettiauto on aina luotettavasti ajokunnossa – sinä voit unohtaa ylläpidon ja maksat vain käyttämästäsi ajasta.

Varaus ja nouto kellon ympäri

PakuOvelle-pakettiauton voi varata, noutaa ja palauttaa ympäri vuorokauden täysin omatoimisesti mistä tahansa yli 60 noutopisteestämme pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomea.

Auton varaus tapahtuu nettisivuillamme. Varaajan tai erikseen ilmoitettavan kuljettajan täytyy olla yksityishenkilö, jotta voimme varmistaa hänen ajo-oikeutensa. Varauksen yhteydessä voi ilmoittaa yrityksen nimen, joka näkyy sähköpostiin lähetettävällä kuitilla.

Automme ovat huollettuja, toimintavarmoja Ford Transiteja (tilavuus 11,5 m3) sekä ketteriä Ford Customeja (tilavuus 6,8 m3). Tarkat autojen mitat löydät täältä. Pakujemme vakiovarusteluun kuuluu painavien tavaroiden siirtämistä helpottavat nokkakärryt, ilmastointi sekä peruutustutka tai -kamera.

Yrittäjäystävällinen hinnoittelu

Saat halutessasi pakun käyttöösi lähes välittömästi, mutta parhaan hinnan saat tekemällä varauksen etukäteen. Tarjoamamme dynaaminen hinnoittelu tekee erityisesti arkiajoista ja ilta-ajoista todella edullisia. Jos tarpeesi ei ole akuutti, suosittelemmekin nappaamaan parhaan diilin hintakalenteristamme!

Varauksen jälkeen varaajan ilmoittamaan sähköpostiin lähetetään kuitti, jossa on eritelty arvonlisäveron osuus sekä halutessasi yrityksen nimi. Näin saat vähennettyä kaikki kulut helposti yrityksen kirjanpidossa.

Tiesitkö jo, että vuokrapakujen lisäksi konsernimme tarjoaa myös pienvarastosäilytystä, muuttolaatikoita ja muuttopalveluita myös vaikkapa yritysten muuttoihin?