Vinkki

Bongaa upea Transit-retropaku liikenteessä ja tapahtumissa!

Etsintä on ohi – saimme hankittua talliimme modernien Ford Transit -pakujemme isosiskon, klassikkomallisen vuoden 1976 Ford Transit -pakettiauton!

Tämä kuusipaikkainen kaunotar on todellinen klassikko. Huippusuositun Transit-malliston ensimmäisen sukupolven edustaja tuo kaarevan sympaattisella muotoilullaan ja ajo-ominaisuuksillaan hymyn niin katsojien kuin kuljettajankin huulille.

Kotkasta löytämämme yksilö on alunperin ollut Suomen puolustusvoimien käytössä, josta se useiden vaiheiden jälkeen siirtyi historiikkirallin huoltoautoksi. Rallikäyttöä varten auto käytiin täydellisesti läpi – se korjattiin, hitsattiin ja maalattiin täydelliseen näyttelykuntoon. Löysimme auton maalattuna kauniin taivaansiniseksi valkoisilla raidoilla.

Nyt loistavassa kunnossa oleva klassikko on saanut tarinansa seuraavaa vaihetta varten ylleen PakuOvelle.comin tutun ulkoasun. Uudistunut paku sai ensiesittelynsä Cityvaraston uuden pääkonttorin tupaantuliaisissa 17.3.2023.

Paku Retro Transit

Voit bongata klassikkopakun liikenteessä ja erilaisissa tapahtumissa, kuten festareilla ja klassikkoautokokoontumisissa. Jos bongaat pakun, tule moikkaamaan – saat alennuskoodin seuraavaa pakuvaraustasi varten!

Valitettavasti klassikko-Transitia ei ole saatavilla vuokrauskäyttöön. Käytössäsi on uudemmat Ford Transitit sekä Ford Customit. Tutustu automallistoomme ja vuokraa paku käyttöösi!