Varaa tästä

Muuton tilausehdot

1. Sopijaosapuolet

Näitä sopimusehtoja sovelletaan muuttotilauksen toimittajan, PakuOvelle.Com Oy, PL 68, 00101 Helsinki, Y-tunnus 1912128-3 (jäljempänä Yritys) ja tilauksen tekijän (jäljempänä Asiakas) välillä.

2. Rajoitukset

Urakkamuuttoon sisältyy vain tavanomainen koti-irtaimisto (ei esim. varastokäytössä olevia huoneita tai yrityskäytön irtaimistoa).

Kuljetuspalveluun (sekä urakka että tuntityömuutot) ei sisälly pianoa, muita isoja soittimia tai arvotavaroita.

3. Asiakkaan velvollisuudet ennen muuttoa

Asiakkaan tulee pakata muutettavat tavarat huolellisesti ennen muuton alkua. Urakkamuutossa isot huonekalut tulee purkaa valmiiksi ennen muuton alkua. Asiakkaan tulee täyttää muuton tilauslomake huolellisesti. Urakkamuutossa mahdolliset väärin ilmoitetut tiedot (asunnon koko, hissi ym) johtavat siihen, että alkuperäinen hinta ei ole välttämättä oikea. Oikeilla tiedoilla korjatun hinnan ja alkuperäisen hinnan välinen erotus veloitetaan asiakkaalta muuton yhteydessä.

4. Muuton aikana

Asiakkaan tulee olla paikalla muuton alkaessa ja tavoitettavissa koko muuton ajan.

5. Maksu

Maksu on suoritettava maksupalveluntarjoaja Klarnan kautta 12 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vahvistaneet saatavuuden. Jos muutto on kahden päivän sisällä tilaamisesta, muutto on maksettava muuttoa edeltävänä päivä klo 18:00 mennessä. Jos maksutapana on lasku, lasku lähetetään vasta muuton suorittamisen jälkeen. Yhteen muuttoon voi liittää vain yhden kampanjakoodin tai muun edun.

6. Peruutusehdot

Jos asiakas peruu tilauksen yli viikkoa ennen alkamisajankohtaa, palautetaan koko maksettu summa, josta vähennetään ensin 30 euron varausmaksu

Jos asiakas peruu tilauksen alle viikkoa ennen, mutta enemmän kuin 48 tuntia ennen alkamisajankohtaa, varauksen kokonaishinnasta ei palauteta maksettua 50 %, mutta mahdollinen ylimenevä maksettu osuus palautetaan asiakkaalle.

Jos asiakas peruu tilauksen alle 48 tuntia ennen alkamisajankohtaa, maksua ei voida palauttaa lainkaan

7. Muutosehdot

Jos asiakas muuttaa muuton ajankohtaa yli viikko ennen alkamisajankohtaa, muutoksen voi tehdä veloituksetta

Jos asiakas muuttaa muuton ajankohtaa alle viikkoa mutta enemmän kuin 48 tuntia ennen alkamisajankohtaa, varauksen kokonaishinnasta pidätetään 20%.

Jos asiakas muuttaa tilauksen ajankohtaa alle 48 tuntia ennen alkamisajankohtaa, varauksen kokonaishinnasta pidätetään 50%.