Varaa tästä

Käytössämme on dynaaminen hinnoittelu.

Huippuedullisia hintoja lähes päivittäin.

Käytössämme on dynaaminen hinnoittelu, jossa kysyntä ja varauksen ajankohta vaikuttavat vuokrauksen hintaan. Parhaimmillaan pakettiauton voi vuokrata jopa 85 %:n alennuksella!

Varaa paku Etsi tarjoushinta

Hinnat ja maksut (pakettiautot)

Hinta sisältää

Hinta sisältää vapaat kilometrit, ajo-oikeuden yhdelle kuljettajalle ja vakuutuksen, jonka omavastuu on 1 800 € / vahinko. IKEA -tavarataloista noudetut max 2 h varaukset, joissa asiakas esittää IKEA Family / Business -kortin ja tekee ostoksen tavaratalossa, omavastuu on 900 € / vahinko. Jokaisessa pakettiautossamme on varusteena nokkakärryt ilman lisämaksua. Polttoaineet eivät sisälly hintaan.

Varauksen pidentäminen

Varausta voi pidentää saamasi tekstiviestilinkin kautta. Huomiothan, että varauksen pidentäminen ei välttämättä ole mahdollista johtuen varaustilanteesta.

Maksutavat

Pankkikortti – Visa Debit/Credit/Electron – MasterCard – Eurocard – Verkkomaksu – PakuRaha - Lasku (Paytrail/Klarna maksupalveluntarjoajan kautta)

Luottokortin ja verkkomaksun lisäksi voit maksaa varauksen etukäteen myös PakuRahalla. Varauksen voi maksaa PakuRahalla kokonaisuudessaan tai osittain.

Muut maksut

Tankkauspalvelumaksu
Veloitetaan, mikäli asiakas ei itse tankkaa autoa
50 EUR € + 0,40 € / km
Lisäkuljettajat
Mikäli autoon haluaa ajo-oikeuden useammalle henkilölle
10 € / kuljettaja
Myöhästymismaksu
Veloitetaan, mikäli autoa ei palauteta sovittuna ajankohtana
150 €
Nokkakärryjen pantti
(Veloitetaan, mikäli asiakas ei palauta nokkakärryjä)
150 €

Omavastuun alentaminen 1 800 €:sta 600 €:oon

Ensimmäiseltä alkavalta vuorokaudelta
20 €
Seuraavilta alkavilta vuorokausilta
10 € / vrk

Muuttolaatikkojen hinnat

Laatikkovuokrat

Pääkaupunkiseudun edullisimmat muuttolaatikot: keskikokoinen ns. kotimuuttolaatikko alk. 5 snt / vrk. Iso ns. yritysmuuttolaatikko alk. 7 snt / vrk. Edulliset pakettihinnat alk. 30 € (20 muuttolaatikko, 14 vrk).

Kuljetusmaksut

Voit hakea ja palauttaa itse muuttolaatikot ilman lisäveloitusta Helsingistä Roihupellosta (Levytie 4). Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Sipoo ja Järvenpää) kuljetusmaksu: alk.16 € / ajokerta. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle näet kuljetusmaksun tilauslomakkeella syötettyäsi osoitteen.

Muuttojen hinnat

Tuntityöhinnasto

Muuttopalvelu tuntityönä alkaen 2 h / 219 €. Sisältää 2 muuttomiestä ja isomman muutoauton. Veloitus alkaa saavuttuamme lähtöpaikkaan ja loppuu lähtiessämme pois. Tarkemman hinnan näet tilauslomakkeella syötettyäsi osoitetiedot.

Urakkamuutot

Urakkamuutto alkaen yksiö / 333 €. Tarkemman hinnan näet tilauslomakkeella syötettyäsi tiedot muuttokohteesta.