Vinkki

Paku käyttöön päiviksi, viikoiksi tai koko kuukaudeksi – vaihtoehto pakettiauton minileasingille

Tiesitkö, että voit vuokrata PakuOvelle-pakettiauton myös pidemmäksi ajaksi? Pitkät varaukset ovat suhteessa merkittävästi halvempia verrattuna tuntivuokraukseen ja kilpailukykyinen vaihtoehto pakettiauton minileasing -palveluille.

Mitä jos ei olisikaan tarvetta vilkuilla jatkuvasti kelloa pakettiauton vuokra-ajan päättymistä peläten? Entä jos voisit huoletta tehdä pitkänkin muuttokeikan toiselle puolelle Suomea tai hankkia helposti vuokrapakun yrityksellesi koko kuukaudeksi kuumimman sesongin ajaksi?

PakuOvelle-pakettiautot on mahdollista varata juuri haluamallesi ajalle, on se sitten tunteja, päiviä, viikkoja tai kuukausia. Verrattuna tuntihintaan, pitkäkestoinen varaus tulee suhteellisesti merkittävästi halvemmaksi.

Voit tarkistaa hinnan haluamallesi ajanjaksolle syöttämällä haluamasi vuokra-ajan suoraan Pakun varauskoneeseen. Kokeile esimerkiksi viikon tai kuukauden vuokra-aikaa – hinta todennäköisesti yllättää sinut positiivisesti!

Vinkki: jos haluat säästää entisestään, valitse vuokrauksen alkamisajaksi jokin muu päivä kuin viikonloppu tai kuun vaihde. Ensimmäinen vuorokausi nimittäin hinnoitellaan kysynnän mukaan ja edellä mainittuina päivinä kysyntä on kovimmillaan. Lue lisää: Dynaaminen hinnoittelu takaa parhaan diilin.

Edullisen hinnoittelun, helpon vuokrauksen ja joustavan vuokra-ajan vuoksi Pakun pitkäkestoinen vuokraus onkin hyvä vaihtoehto kasvussa oleville pakettiautojen minileasing-palveluille. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin ja vuokra-autossa on rajattomat kilometrit koko vuokrauksen ajan.