PakuOvelle

Kymmeniätuhansia tutkitusti tyytyväisiä asiakkaita

Kyselyn mukaan lähes yhdeksän kymmenestä PakuOvelle-pakettiauton vuokraajasta suosittelisi palvelua ystävilleen.

Jokaisen pakuvuokrauksen jälkeen vuokraajalle toimitetaan asiakastyytyväisyyskysely, jossa asiakasta pyydetään arvioimaan kahta asiaa asteikolla 1-10:

  • Kuinka todennäköisesti suosittelisit tämän varauksen perusteella PakuOvelle.comia ystävällesi tai työkaverillesi?
  • Miten auton käyttöönotto sujui?

Vuodesta 2020 samanlaisena toteutetun kyselyn tulokset ovat olleet vuodesta toiseen erittäin positiiviset. Vuosina 2020-2022 keskiarvo oli 8,7, ja vuoden 2023 tähänastinen keskiarvo on 8,74.

Lähes yhdeksän kymmenestä asiakkaasta antaa näin ollen auton käyttöönotolle kiitettävän arvosanan ja on valmis suosittelemaan palvelua ystävilleen. Koska PakuOvelle-autoja vuokrataan yli 40 000 kertaa vuodessa, tyytyväisten asiakkaiden määrä on varsin suuri.

“Uskon, että korkean asiakastyytyväisyyden takana on hiottu ja helppo, itsepalveluna tapahtuva vuokrausprosessi ja hyvä autojen saatavuus – unohtamatta erittäin kilpailukykyisiä hintoja”, kommentoi Mikko Erkkilä, PakuOvelle.comin toimitusjohtaja.

Asiakastyytyväisyyttä mittaavaa, jatkuvaa kyselyä seurataan Pakulla tarkasti. Muutokset esimerkiksi siinä, miten helpoksi auton käyttöönotto koetaan, auttavat reagoimaan mahdollisiin ongelmiin ja parantamaan palvelua entisestään.