Vinkki

Yli 40 000 vuokrattua pakua vuodessa

Kysyntä PakuOvelle-pakettiautoille on kovaa: autojamme vuokrataan jo yli 40 000 kertaa vuodessa. Valtavan suosion takana on toimiva konsepti: edulliset, itsepalveluna vuokrattavat pakut, jotka löytyvät käyttäjien läheltä.

Vaikka koronapandemia alkaakin onneksi olla vain ikävä muisto, koronalla oli valtava merkitys PakuOvelle-yrityksen toimintaan. Päätimme silloin tehdä merkittävän muutoksen toimintaamme: siirryimme pois tapaamista ja kontaktia vaativasta vuokrauspalvelusta täysin verkossa itsepalveluna hoidettavaan pakettiauton vuokraukseen.

Jälkikäteen katsottuna muutos oli valtava – ja lukujen valossa asiakkaamme ovat ottaneet palvelun omakseen.

Helppo itsepalvelu houkuttelee asiakkaita

PakuOvelle-auton vuokraaminen on helppoa: auton voi varata, maksaa, noutaa ja palauttaa milloin tahansa, viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Auton ovet aukeavat puhelimella kätevästi ilman asiakaspalvelijan tapaamista, paperien täyttelemistä tai jonossa odottamista. Itsepalveluna tapahtuva vuokraus selvästi sopii suomalaisille: PakuOvelle-pakuja vuokrataankin tällä hetkellä jo yli 40 000 kertaa vuodessa. Se tarkoittaa yli 100 vuokrausta päivässä – ei siis ihme, että sinivalkoisia autojamme näkyy niin paljon liikenteessä!

Toimintamme on selkeästi myös kasvavaa: vuokrasimme viimeisen vuoden aikana yli 30 % enemmän autoja kuin vuosi sitten ja muutamassa vuodessa olemme tuplanneet noutopisteidemme lukumäärän.

Kustannustehokkuudesta etuja asiakkaille

Kun pakun vuokraus sujuu täysin itsepalveluna, toimintamme on tehokasta ja pystymme toimimaan pienemmällä henkilöstömäärällä. Tästä hyötyvät myös kaikki 40 000 vuosittaista asiakastamme.

Kustannustehokkuus antaa meille mahdollisuuden vuokrata pakettiautoja aiempaa halvemmalla. Tämä taas johtaa lumipalloefektiin, jossa suuremmat asiakasmäärät auttavat jatkuvasti hintojen alentamisessa. Dynaaminen hinnoittelumme siirtää käyttöä halvoille arkihinnoille, jolloin autoja riittää paremmin kiireisinä viikonloppuina. Dynaaminen hinta siis kysyntään perustuen nostaa hintaa viikonloppuisin ylöspäin ja tasaa näin kysyntää arjen ja viikonlopun välillä.

Pystymme myös jatkuvasti lisäämään luotettavien pakettiautojemme sekä noutopisteiden määrää, niin PK-seudulla kuin yhä enemmän myös muissa kaupungeissa. Hyvän saatavuuden ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava valinta – pakun saaminen alle onnistuu vaikka saman tien.

Tervetuloa vuokraamaan paku helposti ja edullisesti!