Vinkki

Kaikki muuttopalvelut saman katon alta

PakuOvelle.com tekee tiivistä yhteistyötä muiden saman konsernin yritysten kanssa. Voit vuokrata saman katon alta kätevät pakettiautot, kestävät muuttolaatikot ja säilytystilaa tavaroillesi – sekä muuttomiehet hoitamaan kotisi tai yrityksesi tavaroiden siirtämisen.

PakuOvelle.com kuuluu Cityvaraston omistamaan yrityskonserniin, joka tarjoaa kattavasti palveluita kaikkiin muuttoon ja tavaroiden säilyttämiseen liittyviin tarpeisiin.

Voit tilata suoraan minkä tahansa haluamasi palvelun tai yhdistellä niitä tarpeesi mukaan. Esittelemme alla yhden esimerkkipolun, jolla voit tehdä muutostasi todella helppoa.

1. Tilaa muuttolaatikot suoraan kotiisi

Muuttolaatikot kotiovellesi

Vuokrattavat, laadukkaat ja kestävät muoviset muuttolaatikot auttavat sinua pakkaamaan kaikki tavarasi turvallisesti kuljetusta varten. Pinottavien laatikoiden siirtely onnistuu kätevästi vuokrapakusta löytyvän nokkakärryn avulla.

Toimitamme haluamasi määrän muuttolaatikoita ilmoittamaasi osoitteeseen ja noudamme ne vuokra-ajan päätyttyä uudesta osoitteesta.
Tilaa muuttolaatikot helposti verkosta.

2. Varaa Paku käyttöösi

PakuOvelle-pakettiauton voit vuokrata käyttöösi juuri silloin kun haluat, vuorokauden ajasta riippumatta. Tee varaus verkossa, valitse sinulle parhaiten sopiva noutopaikka ja nouda paku täysin omatoimisesti!

Pakumme ovat laadukkaita, toimintavarmoja ja ketteriä menopelejä. Voit vuokrata tarpeesi mukaan ison Ford Traisitin tai keskikokoisen Ford Customin. Hyödyntämällä dynaamista hinnoitteluamme voit varmistaa itsellesi parhaan diilin. Varaa Paku nyt!

3. Vuokraa säilytystilaa tavaroillesi

Cityvarasto kaikkiin pienvarastointitarpeisiin

Muutatko suuremmasta kodista tai toimitilasta pienempään? Haluatko kausitavarat tai isot harrastuskamat pois häkkivarastosta tai vaatehuoneen nurkista? Vuokraa tavaroillesi turvallinen säilytystila!

Cityvarasto tarjoaa vuokrattavaa varastotilaa helposti ja edullisesti. Cityvaraston toimipisteitä löytyy todella kattavasti PK-seudulta ja Uudeltamaalta sekä muualta Suomesta. Cityvarasto on panostanut erityisesti varastojen turvallisuuteen ja tarjoaa asiakkailleen edullisen ja kattavan pienvarastovakuutuksen.

Mikä parasta, PakuOvelle-pakun noutopisteet ovat usein Cityvarastojen yhteydessä! Katso, mistä löytyy sinua lähin Cityvarasto!

4. Anna meidän hoitaa muutto puolestasi

Opiskelijamuutoilta saat muuton reiluun hintaan

Muuttopäivä lähestyy, tekemistä riittää ja kaverit eivät ehdi kantoavuksi – eikö olisikin mahtavaa, jos tavarat siirtyisivät ihan itsestään? Taikatemppuja emme osaa tehdä, mutta saamme kyllä loihdittua huolet harteiltasi tarjoamalla käyttöösi luotettavia, koulutettuja muuttajia.

Opiskelijamuutot on konserniimme kuuluva, lähinnä pääkaupunkiseudulla toimiva muuttopalvelu. Opiskelijamuutot hoitaa kaikenlaiset muutot niin yksityisille kuin myös yritysasiakkaille. Jos haluat tehdä muuttopäivästä mahdollisimman helpon, pyydä muuttotarjous jo tänään.

BONUS: MuuttoRahalla maksat kaiken!

Voit hyödyntää kaikissa yllämainituissa palveluissa MuuttoRahaa, konsernimme omaa digitaalista valuuttaa.
Lue lisää MuuttoRahasta!