Vinkki

MuuttoRaha helpottaa muuttajan elämää

MuuttoRaha korvaa aiemmin käytössä olleen PakuRahan. Pakun vuokrauksen lisäksi MuuttoRahaa voi käyttää monipuolisesti kaikkiin muuttamisen tarpeisiin kuten muuttopalveluiden, muuttolaatikoiden tai pienvarastotilan hankintaan.

MuuttoRaha on PakuOvelle.comin ja muiden saman konsernin yritysten omaa digitaalista valuuttaa, jolla voit maksaa vaikkapa pakun vuokrauksen. Pakun vuokrauksen lisäksi MuuttoRahaa voi käyttää monipuolisesti kaikkiin muuttamisen tarpeisiin kuten muuttopalveluiden, muuttolaatikoiden tai pienvarastotilan hankintaan.

MuuttoRaha korvaa aiemmin käytössä olleen PakuRahan. Vanhat PakuRaha-koodit toimivat sellaisenaan jatkossakin.

Missä MuuttoRahaa voi käyttää?

MuuttoRaha toimii seuraavien palveluiden kanssa:

Konsernistamme löytyy myös kaikissa palveluissa käytössä oleva muuttolaatikkovuokraamo, josta voit tilata muoviset muuttolaatikot muuttoasi helpottamaan. Tässäkin palvelussa maksamiseen voi käyttää MuuttoRahaa.

Mistä MuuttoRahaa voi saada?

Voit saada MuuttoRahaa esimerkiksi osallistumalla erilaisiin kilpailuihin ja kampanjoihin. Asiakkaanamme saatat saada myös sähköpostiisi MuuttoRahaa sisältäviä tarjouksia. Kannattaa siis seurata lähettämiämme viestejä ja sosiaalisen median kanaviamme!

Voit saada MuuttoRahaa myös yhteistyökumppaniemme kautta.

Miten MuuttoRaha toimii?

MuuttoRaha on käytännössä koodi, jota voit käyttää maksaessasi yllämainittuja palveluita. Kun annat verkkosivuilla tilauksen yhteydessä MuuttoRahasi koodin, maksusta vähennetään käytössäsi olevan MuuttoRahan määrä.

Voit käyttää MuuttoRahaa myös tehdessäsi tilauksen puhelimitse. Mainitse tällöin siitä, että sinulla on käytössäsi MuuttoRahaa ja anna puhelimessa koodisi.

Mikäli tilauksesi arvo on pienempi kuin MuuttoRahasi, jää loppu MuuttoRaha käyttöösi samalla koodilla.

Huomaathan, että MuuttoRahaa ei voi vaihtaa euroiksi ja että MuuttoRahassa on aina voimassaoloaika – muista käyttää MuuttoRahasi ajoissa!