Asiakaskokemus

Muutto pakettiautolla Mikkeliin – kohti itsenäistä elämää

Muutto pois lapsuudenkodista on nuorelle käännekohta, jossa hän ottaa askeleen kohti itsenäistä elämää. Se tarkoittaa vastuun ottamista omasta elämästään ja omista päätöksistä.

Verner Valojärvi on nuoresta iästä huolimatta kokenut itsenäistä elämää. Vaasaan muuttanut Verner asui vuoden yksin 16 -vuotiaana, ja pelasi jääkiekkoa Vaasan Sportissa. ”Ensi vuosi Mikkelissä, se on jo toinen vuosi kun asun omillani aika nuorella iällä.” Verner kertoo.

Matka jatkuu Kiekko-Vantaasta Mikkelin Jukureihin

Nuori jääkiekon pelaaja haluaa keskittyä tulevalla kaudella treenaamiseen, ja tätä varten hän muuttaa Mikkeliin jossa puitteet treenaamiselle on kunnossa. Verner on lähdössä kohti uusia oppeja reippaalla asenteella ja innokkain odotuksin. ”Viime vuosi Kiekko-Vantaassa oli opettavainen kausi, pelasin U20-joukkueessa alle 20-vuotiaiden pelejä, nyt suuntana hyvät vuodet Mikkelissä Jukureiden kanssa ja kehittyminen pelaajana.”

Verneri Valojärvi valitsi PakuOvelle-pakun muuttoonsa

Kätevällä PakuOvelle.com pakettiautolla eteenpäin

PakuOvelle.com pakettiauton käyttö tuli ajankohtaiseksi muutossa, jossa perhe oli apuna. Pakettiauton käyttäminen muutossa oli luonteva tapa siirtää Vernerin tavarat Mikkelin asuntoon, koska tavarat mahtuivat pakettiautoon. Yhdellä kertaa siirtyivät sänky, sohva, nojatuolit ja ruokapöytä.

Verner Valojärven intohimoinen suhde jääkiekkoon vie häntä eteenpäin uralla, ja samaan aikaan hän vie opiskelunsa loppuun. ”Lukion kolmas vuosi jäljellä. Jääkiekon ohelle on tarkoitus tehdä opiskelut loppuun Mikkelissä.” Verner valottaa.

Lue Vernerin haastattelu: "Minkä tärkeän esineen veisin varastoon"