Vinkki

Muuttolaatikot kotiinkuljetettuna takaavat helpon muuton

Tiesitkö, että saat meiltä Pakun lisäksi vuokrattua myös lujatekoiset muuttolaatikot – suoraan kotiovellesi toimitettuna? Muuttolaatikot tekevät tavaranhallinnasta helpompaa ja pitävät tärkeät esineesi ehjinä.

Muuton yhteydessä kotiin kertyneen tavaran määrä pääsee usein yllättämään. Huonekalujen lisäksi sekalaista ja helposti särkyviä esineitä löytyy yllättävän paljon, aina pienelektroniikasta astioihin, huonekasveihin ja koriste-esineisiin.

Jos haluat pitää kaikki tavarasi ehjinä, paras ratkaisu on laadukkaiden kovamuovisten muuttolaatikoiden käyttö. Särkyvien tavaroiden suojelemisen lisäksi laatikot helpottavat tavaranhallintaa – kun vaikkapa kaikki kylppäritarvikkeet ovat samassa laatikossa, saat ne nopeasti purettua uudessa kodissasi.

Vuokrattavat muuttolaatikot ovat myös ekologinen vaihtoehto – kun sinun muuttosi on valmis, ne palaavat kiertoon palvelemaan seuraavaa käyttäjää.

Pinottavat muuttolaatikot kestävät kovaakin käyttöä

Meiltä vuokrattavat muuttolaatikot on tehty lujasta muovista, joten ne kestävät iskuja ja suojaavat hyvin sisällä olevia tavaroita. Kestävät laatikot voi myös pinota päällekkäin, jolloin pystyt hyödyntämään Pakussa olevan tilan mahdollisimman hyvin.

Raskaatkin laatikot siirtyvät nopeasti ja helposti nokkakärryjen avulla. Nokkakärry kuuluu jokaisen Pakun vakiovarustukseen ilman ylimääräistä veloitusta, tilasit laatikoita tai et.

Muuttolaatikoidemme strategiset mitat ovat:

  • Tilavuus 54 litraa
  • Pituus 60 cm, syvyys 30 cm, leveys 40 cm

Muuttolaatikot kotiinkuljetuksella

Toimitamme muuttolaatikot suoraan kotiovellesi haluamaasi aikaan ja noudamme ne uudesta osoitteesta valitsemasi vuokra-ajan päätyttyä. Tällä tavalla voit purkaa muuttokuormasi haluamassasi tahdissa, eikä sinun tarvitse kiirehtiä laatikoiden palauttamisen kanssa.

Huomaa myös, että sinun ei tarvitse pestä laatikoita. Me pesemme kaikki palautuneet laatikot seuraavaa käyttäjää varten.

Näin tilaat muuttolaatikoita

Saat tilattua muuttolaatikot helposti muuttolaatikoiden tilaussivulta.

Tilaus on helppoa:

  1. Valitse, montako laatikkoa tarvit (suosittelemme valitsemaan yhtä monta laatikkoa kuin muutettavassa asunnossa on neliöitä: 20 m² asuntoon 20 laatikkoa).
  2. Valitse toimituspaikka ja -aika.
  3. Valitse vuokrauksen pituus ja noutopaikka.
  4. Tarkista hinta ja vahvista tilaus maksamalla se.

Toivomme sinulle vaivatonta muuttoa ja onnea uuteen kotiin!

Tilaa muuttolaatikoita