Vinkki

IKEA-ostokset helposti pakulla kotiin – lisäetu IKEA Family -jäsenille

Tutun sinisen PakuOvelle-pakettiauton voi varata netistä ja noutaa kymmenistä noutopisteistä ympäri Suomen. Yksi maamerkki on kuitenkin pomminvarma paikka pakun löytämiseen – pakujamme saa käyttöön jokaisen Suomen IKEAn yhteydestä.

Onko sinulle ikinä käynyt niin, että IKEA-vierailun aikana ostoskoriin onkin kertynyt sen verran tavaraa, ettei oma auto riitäkään niiden kuljettamiseen? Tai oletko suunnitellut ison huonekalun hankintaa, ja tuskailet uuden aarteesi kuljettamisen kanssa?

Tälläiseen arjen ongelmaan ratkaisu on lähtövalmis PakuOvelle-pakettiauto, jonka voit itsepalveluna napata käyttöösi kivenheiton päästä jokaisen Suomen IKEAn ulko-ovesta. Pakun vuokraus ei ole sidottu IKEAn aukioloihin: voit noutaa ja palauttaa auton koska tahansa, kellon ympäri.

10 euron etu IKEA Family -kortilla

Olemme tehneet yhteistyötä IKEA:n kanssa jo vuosien ajan. Kumppanuutemme vuoksi voimmekin tarjota lisäetua IKEA Family -ohjelmaan kuuluville asiakkaille.

Tarjoamme kaikille IKEA Family -jäsenille 10 euron alennuksen pakettiauton vuokrauksesta.

Alennus on voimassa kaikkiin IKEA-noutopisteistä tehtyihin varauksiin, varauksen pituudesta huolimatta. Saat edun käyttöösi syöttämällä varauksen yhteydessä IKEA Family -korttisi numeron.

Varaa paku vaikka kassajonosta

Voit varata pakun käyttöösi varaussivultamme koska tahansa – vaikka IKEA-käyntisi aikana.

Toimi näin:

  1. Siirry varaussivullemme.
  2. Valitse noutopiste – kaikki IKEAt löytyvät listalta omina noutopisteinään.
  3. Valitse varausaika.
  4. Syötä IKEA Family-koodi - näin saat 10 euron alennuksen.
  5. Maksa ja vahvista varaus – paku on varattu käyttöösi! Varauksen jälkeen saat puhelimeesi ohjeet pakun käyttöönotosta.

Noutopaikalla tunnistat pakun helposti isosta PakuOvelle-logosta ja saat ovet auki puhelimeesi tulleen viestin avulla.

Avaimet löydät hansikaslokerosta ja isojen laatikoiden siirtelyä helpottavat nokkakärryt auton tavaratilasta. Jos pakun varaaminen mietityttää, katso selkeät ohjeemme varaukseen ja pakun palautukseen.

Toivomme kaikille IKEAn ja Pakun asiakkaille helppoja ja huolettomia ostosreissuja!