Vinkki

Valitse pienempi Transit Custom ketterään kaupunkiajoon

PakuOvelle on ottanut käyttöön joukon tuliteriä Ford Transit Custom -pakettiautoja. Uudet, huhtikuussa 2022 käyttöönotetut pakut ovat juuri sopivasti pienempiä tekemään kaupunkiajosta entistäkin helpompaa. Lisäksi pakujen saatavuus keskusta-alueilla paranee entisestään.

Siinä missä isommat pakumme tarjoavat peräti 11,5 m³ tavaratilaa, uusissa Transit Custom -pakettiautoissa on noin 6,8 m³ tilaa kuljetettavalle tavaralle. Autot ovat myös muilta mitoiltaan pienempiä: auton korkeus on 2,10 , pituus 5,34 ja leveys 2,27 metriä. Polttoaineena autoissa toimii diesel.

PakuOvelle.com Transit Custom mitat

Pienempi auto on hyvä valinta erityisesti silloin, kun kuljetettavaa tavaraa on vähemmän ja kun isommalla pakettiautolla ajaminen ahtaalla kaupunkialueella tuntuu kuljettajasta epävarmalta. Transit Custom -pakettiautot ovat varaustilanteesta riippuen useimmiten hinnoiltaan isompia pakuja edullisempia.

Mikä parasta, uusien, pienempien pakettiautojen myötä voimme jatkossa lisätä noutopisteiden määrää erityisesti keskustan alueella. Hyvän sijainnin lisäksi pysäköintihallista noudettavat pakettiautot ovat myös sateelta ja lumelta suojassa, eli mukavampia ottaa käyttöön ja palauttaa.

Voit tutustua uusien pakettiautojemme saatavuuteen hintakalenterimme kautta.

Uudet Transit Custom -pakettiautot tulevat alkuvaiheessa saataville PK-seudulla.