Vinkki

Mitä kaikkea Pakun kulisseissa tapahtuu?

PakuOvelle-pakun vuokraus tapahtuu joustavasti itsepalveluna netissä, jolloin ahkerakaan vuokraaja ei koskaan tapaa Pakun henkilökuntaa. Tässä artikkelissa kurkkaamme, mitä Pakun tiimi kulissien takana puuhaa ja miten saamme sinulle tarjottua helpon, luotettavan ja edullisen pakuvuokrauksen vuoden ympäri.

Helppo itsepalvelu on keskeinen syy siihen, miksi PakuOvelle-pakun vuokraaminen niin joustavaa. Voit varata, noutaa ja palauttaa pakun oman aikataulusi mukaan – vaikka keskellä yötä. Mutta jos rutiinit hoituvat itsepalveluna, mitä Pakun pieni mutta tehokas tiimi sitten tekee?

Asiakaspalvelu palvelee toimistoaikaan

Pakun ystävällinen asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin toimistoaikaan. Toivomme ei-kiireellisiä yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen info@pakuovelle.com – vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Mikäli pakun vuokrauksen aikana tulee ongelmia, voit soittaa puhelinpalveluumme 0600 419 89 (0,99 € / min + ppm/mpm). Ongelma -ja kolaritilanteisiin liittyen puhelinpalvelu on avoinna ympäri vuorokauden.

Pakujen ylläpito pyörii vuosikellon mukaan

Tiimimme tekee vuoden mittaan paljon töitä, jotta voimme tarjota asiakkaidemme käyttöön riittävän määrän laadukkaita pakettiautoja ja uusia noutopaikkoja. Tiimin työt noudattavatkin melko rutinoituneesti tuttua vuosikelloa.

Talvisin hankimme uusia autoja, jotka sitten teipataan Pakun tuttuihin sinivalkoisiin väreihin. Samalla tarkastamme jokaisen pakun ja asennamme niihin etähallintalaitteet, joilla käyttöönotto onnistuu itsepalveluna pelkän puhelimen avulla. Asiakaskysynnän perusteella katsomme tarvetta uusille noutopisteille ja autojen lisäämiselle suosittuihin noutopisteisiin.

Kevään tärkeä urakka on koko pakuarmadan renkaiden vaihto. Pääkaupunkiseudulla hoidamme erityisen renkaanvaihtorekan avulla noin viikossa koko kaluston renkaiden vaihtamisen. Hyväkuntoiset renkaat jatkavat palveluaan ja käyttöiän lopussa olevat renkaat kierrätetään asianmukaisesti.

Kesän kuukaudet ovat pakujen varausten ruuhka-aikaa, jolloin varauksia satelee ja autot ovat paljon ajossa. Tällöin tiimimme on valmiina reagoimaan mahdollisiin korjaustarpeisiin nopeasti.

Syksyn jälkeen on edessä taas kitkarenkaiden vaihto ja autojen kunnon tarkistus. Tämän jälkeen autot ovat valmiina palvelemaan talven yli ja tiimimme pääsee varautumaan jouluun ja vuodenvaihteeseen, yhteen vuoden kiireisimmistä kausista!

Kokonaisvaltaiset muuttajan palvelut

Pakujen pyörityksen lisäksi tiimimme tekee ahkerasti työtä esimerkiksi verkkosivujemme kehityksen parissa. Suunnittelemme erilaisia muuttajan arkea helpottavia uudistuksia, kuten vaikkapa taannoin lanseerattu MuuttoRaha.

Teemme myös läpi vuoden tiivistä yhteistyötä muiden konserniimme kuuluvien yritysten kanssa. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää palvelujamme ja tarjota kaikki muuttopalvelut saman katon alta. Jo nyt voit pakun vuokrauksen lisäksi vuokrata kestävät muuttolaatikot, säilytystilan sekä rivakat muuttohenkilöt hoitamaan muuton puolestasi.