Varaa tästä

Muuttolaatikot, lainalaatikot, vuokralaatikot huippuedullisesti!

Palvelemme teitä Helsinki, Espoo, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Sipoo ja Järvenpää.

Muuttolaatikot voi joko hakea itse Helsingin Roihupellosta (Levytie 4, sisäpiha) ilman kuljetusmaksua tai ne voi tilata toimitettuna kaikkialle pääkaupunkiseudulla ja vähän sen ulkopuolellekin. Syötettyäsi osoitteen, kysely kertoo, mihin hintaan toimitamme sinulle laatikot. Kysely muuttuu tilaukseksi vasta kun maksat sen.

Alkaen

5 snt / vrk

Edullinen pakettitarjous

Alla oleva esimerkkihinta on laskettu 14 vrk:n vuokra-ajalle keskellä kuukautta kun noudat ja palautat itse laatikot. Seuraavassa vaiheessa voit valita vuokra-ajan pituuden ja ajankohdan sekä halutessasi myös toimituspalvelun, jonka jälkeen näet lopulliseen hinnan. Kysely muuttuu tilaukseksi vasta kun maksat sen.

Laatikoiden oikean määrän tiedät vain sinä, mutta normaalissa muutossa suosittelemme laatikoiden määräksi saman kuin muutettavan asunnon neliöt. Toisin sanoen esim. 50 m²:n asunnon muutto onnistuu yleensä 50 muuttolaatikolla.


Anna meidän suositella

Anna asunnon koko ja muuttajien määrä niin suosittelemme sinulle valmiin muuttolaatikkopaketin.


Räätälöi oma pakettisi

Jos et halua valmista pakettia, voit räätälöidä itse laatikoiden määrän ja varauksen keston.


Vuokraehdot

1. Sopijaosapuolet

Muuttolaatikkojen vuokralleantajana toimii PakuOvelle.Com Oy, (noutopiste Levytie 4, 08880 Helsinki) Y-tunnus 1912128-3 (jäljempänä Vuokraamo) ja vuokralleottajan (jäljempänä Asiakas) välillä.

2. Vuokra-aika ja laatikoiden käyttö

Vuokra-aika lasketaan siitä päivästä, jolloin laatikot toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen ja päättyy siihen päivään, jolloin ne noudetaan asiakkaan ilmoittamasta osoitteesta.

Laatikoita ei saa käyttää niitä turmelevien tavaroiden tai aineiden kuljetukseen tai säilyttämiseen, kuten laastit, maalit, öljyt tai muut vastaavat aineet. Asiakas on vastuussa laatikoista koko vuokrauksen ajan. Laatikot on palautettava puhtaina ja ehjinä. Puuttuvista, turmeltuneista ja rikkoutuneista laatikoista veloitetaan 20 € / laatikko.

3. Toimitus

Laatikot toimitetaan ja haetaan tilauksen yhteydessä ilmoitettujen aikarajojen puitteissa huoneistojen ulko-ovelle/-lta, kuitenkin hissittömissä taloissa katutasoon. Normaali toimitusmaksu ei koske kohteita, joihin ei pääse tietä pitkin pakettiautolla (esim. saaristoa ilman siltayhteyttä). Tällaisessa tapauksessa toimituksesta tulee pyytää tarjous erikseen sähköpostitse info@pakuovelle.com

4. Maksu

Vuokraus- ja kuljetusmaksut on suoritettava verkkomaksuna 12 h kuluessa varauksen tekemisestä, jotta tilauksesta tulee sitova. Maksun yhteydessä asiakkaan tulee tunnistautua pankkitunnuksilla ja hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus.

5. Asiakkaan korvausvastuu

Mikäli asiakas rikkoo tämän sopimuksen ehtoja, vuokraamolla on oikeus purkaa sopimus ja saada vuokratut tuotteet haltuunsa. Mikäli vuokrattuja tuotteita ei ole palautettu vuokraamolle 10 päivän kuluessa sopimuksen purkautumisesta, asiakkaan on suoritettava palauttamattomista laatikoista 20 € / laatikko.

6. Muutos- ja peruutusehdot

Asiakkaalla on mahdollisuus muuttaa ja perua olemassa olevaa varausta siihen asti kun varauksen alkuun on 24 h. Mikäli varaus perutaan lähetetään maksettu summa asiakkaalle PakuRahana, joka on voimassa yhden vuoden. Mikäli varausta lyhennetään ja uusi varaus on jo maksettua varausta edullisempi, lähetetään erotus asiakkaalle PakuRahana, joka on voimassa yhden vuoden.

Asiakkaalla on mahdollisuus pidentää varausaikaa, mikäli laatikot on jo toimitettu asiakkaalle. Pidennys on tehtävä vähintään 24 h ennen sovittua noutoajankohtaa ja ne tulee maksaa 12 h sisään muutoksesta.