Varaa tästä
Soita 029 7010 1010

Arvonnan säännöt

Arvomme Apollomatkojen 300 € arvoisen matkalahjakortin joka kuukausi maaliskuusta elokuuhun. Arvonta suoritetaan sinä kuukautena pakun, tila-auton tai muuttopalvelun varanneiden kesken.

 

Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt, lukuun ottamatta järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään. Arvontaan voi osallistua 1.3. - 31.7.2018 välisenä aikana ja siinä sovelletaan Suomen arpajaislakia. Arvonnan järjestäjä suorittaa palkintoon liittyvän arpajaisveron.

Palkintona on yhteensä 5 kpl 300 €:n arvoista Apollomatkojen matkalahjakortti, yksi kunkin kalenterikuukauden aikana. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi, toiseksi palkinnoksi tai luovuttaa eteenpäin. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Arvontapalkintoa ei voi lunastaa rahana. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että osallistuja on hyväksynyt arvonnan säännöt. Palkinto arvotaan viikon kuluessa kunkin kalenterikuukauden päättymisestä päättymisestä, ellei toisin ilmoiteta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajalle. Järjestäjällä on oikeus ilman eri korvausta julkaista voittajan nimi missä tahansa mediassa.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvonnan järjestää: PakuOvelle.com / KD Rent Oy

matkakisa