Varaa tästä
Soita 029 7010 1010

Käytössämme on kelluva hinnoittelu.

Huippuedullisia hintoja lähes päivittäin.

Käytössämme on kelluva hinnoittelu, jossa kysyntä ja varauksen ajankohta vaikuttavat vuokrauksen hintaan. Parhaimmillaan pakettiauton voi vuokrata jopa 85 %:n alennuksella!

Pidemmät vuokraukset alkaen: 24 h /  alk. 109 €, 1 vko /  alk. 474 €, 2 vko / alk. 874 €, 1 kk / alk. 1434 €.

Varaa paku Etsi tarjoushinta

Tarjouksia

Hinnat ja maksut (pakettiautot/tila-autot)

Hinta sisältää

Hinta sisältää vapaat kilometrit, ajo-oikeuden yhdelle kuljettajalle ja vakuutuksen, jonka omavastuu on 1 800 € / vahinko. IKEA -tavarataloista noudetut max 2 h varaukset, joissa asiakas esittää IKEA Family / Business -kortin ja tekee ostoksen tavaratalossa, omavastuu on 900 € / vahinko. Jokaisessa pakettiautossamme on varusteena nokkakärryt ilman lisämaksua. Polttoaineet eivät sisälly hintaan.

Varauksen pidentäminen

Mikäli varausta pidennetään vuokrauksen aikana, on pidennyksen hinta sama kuin uudessa varauksessa, eli esimerkiksi tunnin pidennys maksaa 39 €. Huomiothan, että varauksen pidentäminen ei välttämättä ole mahdollista.

Maksutavat

Pankkikortti – Visa Debit/Credit/Electron – MasterCard – Eurocard – Verkkomaksu – PakuRaha

UUTTA! Luottokortin ja verkkomaksun lisäksi voit maksaa varauksen etukäteen nyt myös PakuRahalla! Varauksen voi maksaa PakuRahalla kokonaisuudessaan tai osittain.

Muut maksut

Viikonloppu- ja kuunvaihdelisä
Veloitetaan, jos varaus on osittainkin viikonloppuna, pyhäpäivänä, kuun ensimmäisenä tai viimeisenä päivänä (vaikka nouto olisikin arkena eikä kuunvaihteessa). Ei koske IKEA tavarataloista noudettavia maksimissaan kahden tunnin pituisia varauksia, joissa asiakas esittää IKEA Family / Business – kortin
0 - 35 €
Tankkauspalvelumaksu
Veloitetaan, mikäli asiakas ei itse tankkaa autoa
0,40 € / km
Lisäkuljettajat
Mikäli autoon haluaa ajo-oikeuden useammalle henkilölle
10 € / kuljettaja
Myöhästymismaksu
Veloitetaan, mikäli autoa ei palauteta sovittuna ajankohtana
150 €
Nokkakärryjen pantti
(Veloitetaan, mikäli asiakas ei palauta nokkakärryjä)
150 €

Omavastuun alentaminen 1 800 €:sta 600 €:oon

Ensimmäiseltä alkavalta vuorokaudelta
20 €
Seuraavilta alkavilta vuorokausilta
10 € / vrk

Muuttolaatikkojen hinnat

Laatikkovuokrat

Pääkaupunkiseudun edullisimmat muuttolaatikot: keskikokoinen ns. kotimuuttolaatikko alk. 5 snt / vrk. Iso ns. yritysmuuttolaatikko alk. 7 snt / vrk. Edulliset pakettihinnat alk. 30 € (20 muuttolaatikko, 14 vrk).

Kuljetusmaksut

Voit hakea ja palauttaa itse muuttolaatikot ilman lisäveloitusta Vantaalta Kaivokselasta (Vetokuja 4, lastauslaituri). Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) kuljetusmaksu: 14 € / ajokerta. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle näet kuljetusmaksun tilauslomakkeella syötettyäsi osoitteen.

Muuttojen hinnat

Tuntityöhinnasto

Muuttopalvelu tuntityönä alkaen 2 h / 219 €. Sisältää 2 muuttomiestä ja 20 m³ pakettiauton. Veloitus alkaa saavuttuamme lähtöpaikkaan ja loppuu lähtiessämme pois. Tarkemman hinnan näet tilauslomakkeella syötettyäsi osoitetiedot.

Urakkamuutot

Urakkamuutto alkaen yksiö / 333 €. Tarkemman hinnan näet tilauslomakkeella syötettyäsi tiedot muuttokohteesta.