Varaa tästä

Olemme mukana Syö näkkäriä ja anna lapselle harrastus -kampanjassa!

Aiheita: Yhteistyö

Olemme mukana Syö näkkäriä ja anna lapselle harrastus -kampanjassa!

PakuOvelle.com on mukana tukemassa pitkäaikaista yhteistyökumppaniaan Hope ry:tä Koulunäkki-kampanjassa. Hope ry on valtakunnallisesti 20 paikallistoimijan välityksellä toimiva yhdistys, joka edistää vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusten avulla lasten tasa-arvoisia mahdollisuuksia hyvään arkeen Suomessa. Viime vuonna Hope ry auttoi yli 20 000 vähävaraisen perheen lasta antamalla tavara- ja vaatelahjoituksia, mahdollistamalla vapaa-ajan elämyksiä ja tukemalla lasten ja nuorten harrastuksia.

Syö näkkäriä ja anna lapselle harrastus -kampanja tukee lasten mahdollisuutta harrastaa. Jokaisesta myydystä Koulunäkki Klassikko -kampanjapakkauksesta lahjoitetaan 3 senttiä vähävaraisten lasten harrastustoimintaan. Vuoden 2019 tavoitteena on kerätä 50 000 euroa, jolla mahdollistaa harrastuksen yli 160 lapselle tai tarjoaa varusteet pihapeleihin yli 1 660 lapselle.

PakuOvelle.com on ollut kampanjassa mukana muun muassa keräämällä käytettyjä lasten urheiluvälineitä upealla Koulunäkki-pakettiautolla. Voit bongata Koulunäkki-pakettiautomme liikenteestä ja kampanjatapahtumista!