Varaa tästä

Muuttajan tavaratalo

Aiheita: Cityvarasto Muuttajan tavaratalo Muutto Muuttolaatikot Muuttopalvelut Pienvarastointi Siisti Päivä

Muuttajan tavaratalo

PakuOvelle.com on viimeisen parin vuoden aikana laajentanut palvelutarjontaansa huikeasti pakettiauton vuokrauksesta monipuolisiin muuttajan tavaratalon palveluihin. Meidän kauttamme saat nyt pakettiautojen lisäksi myös tila-autoja, muuttolaatikoita ja muuttopalveluita erilaisiin tarpeisiin. Palvelutarjontaa täydentävät yhteistyökumppanimme Cityvaraston monipuoliset pienvarastointipalvelut ja Siisti Päivän kotisiivouspalvelut.

Yli miljoona suomalaista muuttaa vuosittain, joten on todennäköistä, että sinäkin tulet vaihtamaan kotiasi muutaman vuoden sisällä. Muutto on aina stressaava ja jännittävä vaihe elämässä, mutta fiksuilla valinnoilla voit tehdä muutosta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Olemmekin koonneet saman katon alle kaikki tarvittavat palvelut, jotta sinunkin muuttosi sujuu sutjakkaasti!

Jokainen muutto lähtee liikkeelle tavaroiden pakkaamisesta. Tilavia ja helposti pinottavia muovisia muuttolaatikoita voit tilata kätevästi kotiovellesi toimitettuna ja sieltä pois noudettuna. Halutessasi voit myös säästää kustannuksissa ja noutaa laatikot itse noutopisteestämme Helsingin Malmilta.

Muuttolaatikoita voi nimestään huolimatta käyttää monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Laatikoiden suuren koon, helpon pinottavuuden ja edullisen päivävuokran vuoksi ne ovat varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi väliaikaiseen varastointiin. Muutto onkin oiva ajankohta pohtia mahdollista lisätilan tarvetta. Pienvarasto voi olla ratkaisu esimerkiksi tilaa vievien harrastusvälineiden, yrityksen kirjanpitoaineiston tai remonttitarvikkeiden säilytykseen. Yhteistyökumppanimme pienvarastoinnissa on Cityvarasto, joka tarjoaa erikokoisia pienvarastoja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Varsinaista muuttopäivää silmällä pitäen voit edelleen tuttuun tapaan varata tilavan pakettiauton, jolla muuttosi sujuu mukavasti. Jos haluat hoitaa muuttosi tätäkin stressittömämmin, tarjoammekin erilaisia muuttopalveluita niin soluasunnon kuin omakotitalonkin muuttoon. Voit valita täyden muuttopalvelun, joka sisältää tilavan muuttoauton, kuljettajan ja kantajat. Sinun tarvitsee vain pakata tavarat valmiiksi, me hoidamme loput!

Jos haluat säästää kustannuksissa ja kantajat löytyvät omasta takaa, voit tilata kevyemmän muuttopalvelun, jolloin paikalle saapuu tilava muuttoauto ja kuljettaja, joka auttaa sinua tai muuttoväkeäsi kantamisessa. Voit tutustua muuttopalveluihin klikkaamalla tästä. Tarjouspyynnön tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten täytä rohkeasti lomake niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Muuttoasioita miettiessä on myös hyvä pohtia, olisiko uuteen kotiin aiheellista tilata arkielämää helpottava säännöllinen ja laadukas kotisiivous. Voit tilata viikkosiivouksen tai vaikkapa kerran kuussa tapahtuvan siivouksen täysin omien tarpeidesi mukaan! Tutustu Siisti Päivän palveluihin tästä.

Vaikka muutto ei olisikaan vielä ajankohtainen, pidäthän kattavat muuttajan tavaratalon palvelut mielessäsi. Osoitteesi vaihtuessa olemme täällä sinua varten!