Varaa tästä
Soita 029 7010 1010

Blogi

Meille PakuOvelle.comissa on kertynyt vuosien varrella runsaasti tietoa pakettiautoista, muutoista ja lähestulkoon kaikesta kuljetuksiin liittyvästä. Haluamme jakaa tietoamme myös muille, jotta pakun vuokraaminen olisi entistäkin mukavampaa. Seuraamalla blogiamme saat hyödyllisiä vinkkejä ja pysyt kartalla pakettiautojen kiehtovassa maailmassa.

Kapistukset kiertoon – Löydä lähimmät kierrätyspisteesi

Kapistukset kiertoon – Löydä lähimmät kierrätyspisteesi

Aiheita: Kierrätys Muutto Ohjeita

Elämäntilanteiden muuttuessa ja varsinkin muuttojen yhteydessä tulee usein todenneeksi, että kaikenlaista tavaraa on kertynyt yli omien tarpeiden. Käyttökelpoiset tavarat saa kuitenkin kätevästi kierrätettyä. Me kerromme, missä tämä helpoiten onnistuu.

Muuttolaatikoiden hintavertailu

Muuttolaatikoiden hintavertailu

Aiheita: Muutto Vinkit

Muuttamiseen uppoaa useimmiten euro jos toinenkin. Päätimme säästää asiakkaidemme aikaa ja vaivaa sekä ennen kaikkea rahaa toteuttamalla muuttolaatikoiden hintavertailun

Muuttamisesta mukavampaa

Muuttamisesta mukavampaa

Aiheita: Muutto Vinkit

Lähtökohtaisesti muuttaminen on sekä muuttajalle itselleen että muuttoavuksi saapuville ystäville epämiellyttävää puuhaa. Kokosimme yhteen muutamia yksinkertaisia seikkoja, joiden avulla teet muuttamisesta helpompaa kaikille osapuolille.

Pakulla ajamisen aakkoset

Pakulla ajamisen aakkoset

Aiheita: Muutto Pakettiautolla ajaminen Paku Vinkit

Pakettiautolla ajaminen voi olla toisinaan haastavaa. Varsinkin kokemattomille kuljettajille ajaminen saattaa tuottaa päänvaivaa. Näillä simppeleillä ohjeilla pakettiauton kanssa pärjää aloittelijakin